PlayStation Network heeft last van kuren

Misschien was het nog niet iedereen opgevallen, maar het PlayStation Network heeft al een poosje last van kuren. Zo is de winkel soms niet beschikbaar of kun je opeens niet meer inloggen. Gelukkig weten we wel dat het niet aan de PlayStation 3 zelf ligt, maar aan Sony.

Sony is namelijk bezig met een onderhoud. Het is echter niet bekend waarvoor ze een onderhoud uitvoeren, maar waarschijnlijk zijn ze gewoon weer bezig met een nieuwe update. De grote vraag is dan alleen nog wat voor een update het zal zijn. Hopelijk komen we daar binnenkort achter.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?