PlayStation Store krijgt content MTV

Net als Microsoft met Marketplace heeft de Sony een online service voor de PlayStation 3 en PlayStation Portable waarmee je demo's, video's, muziek en downloadable content kan binnenhalen, namelijk het PlayStation Network. Elke week krijgt het PlayStation Network een update. Op de International Consumer Electronics Show (CES) is bekendgemaakt dat met een van deze toekomstige updates de mogelijkheid komt om series en andere video's in het bezit van MTV te downloaden.

Fervente kijkers van de zenders VH1, Nickelodeon, Spike, The N en natuurlijk MTV zullen in de toekomst bepaalde series op de kanalen kunnen downloaden voor de PlayStation 3. South Park en SpongeBob SquarePants zijn onder de downloadbare content. Helaas is het niet duidelijk wat de kosten zijn en of het ook in Europa beschikbaar zal zijn. Gelukkig is het altijd makkelijk om een Amerikaanse PlayStation Network account aan te maken, zodat je er toch van kan genieten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?