Pokémon Black & White krijgt Famitsu's perfecte score

Als er iets is waar Japanners helemaal gek van zijn, is het wel Pokémon. Als je hier niet van overtuigd bent, raden we je aan Pokémon Sunday te kijken ( niet te lang kijken overigens, om gekte te voorkomen).

Famitsu, een bekend Japans gameblad, heeft die gekte nu compleet gemaakt door een score van 40/40 te geven aan Pokémon Black & White! Dit is pas het veertiende spel dat die score behaald. Nu zie ik je denken: "Black & White komen toch pas in de lente uit?" En daar moet ik je gelijk in geven. In Europa dan. In Japan hebben ze geluk en kunnen ze op 18 september die nieuwe Pokémons verzamelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?