Pokémon HOME update brengt meer compatibiliteit

Geplaatst: 12 mei 2022 19:50
Aangepast: 12 mei 2022 20:02

Een langverwachte nieuwe update voor Pokémon HOME zorgt ervoor dat je de clouddienst ook met recente games kunt gebruiken. Dit heeft The Pokémon Company vandaag bekendgemaakt.

Pokémon HOME krijgt een nieuwe update (versie 2.0.0) waardoor het programma ook compatibel is met de nieuwste Pokémon-games. Na het installeren van de update is het dus ook mogelijk om Pokémon over te dragen van en naar Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Daarnaast blijft het mogelijk om Pokémon HOME in combinatie met Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let's Go, Pikachu!, Pokémon: Let's Go, Eevee! en Pokémon GO. Het overbrengen van je Pokémon naar een andere game kan er wel toe leiden dat de moves van je Pokémon kunnen veranderen, het level van je Pokémon wordt aangepast of dat de Pokéball waar deze in zit verandert.

De update introduceert ook een nieuw soort Pokéball; de Strange Ball. Omdat Pokémon Legends: Arceus zich in een ver verleden afspeelt werden daar andere Pokéballs gebruikt. Alle Pokémon die je van en naar Pokémon Legends: Arceus overdraagt, komen in een Strange Ball te zitten. Uitzondering op de regel is wanneer je Pokémon van Pokémon Legends: Arceus naar Pokémon Sword of Pokémon Shield verplaatst. Dan komt je Pokémon namelijk in een reguliere Pokéball te zitten.

Pokmon HOME compatibiliteit

Vanaf wanneer je Pokémon HOME naar versie 2.0.0 kunt updaten is nog niet bekend. The Pokémon Company heeft vooralsnog alleen aangegeven dat het niet lang op zich laat wachten. Je kunt Pokémon HOME zowel op de Switch als op iOs en Android-toestellen gebruiken.

Bron: The Pokémon Company
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord