Pokémon HOME update brengt meer compatibiliteit

Een langverwachte nieuwe update voor Pokémon HOME zorgt ervoor dat je de clouddienst ook met recente games kunt gebruiken. Dit heeft The Pokémon Company vandaag bekendgemaakt.

Pokémon HOME krijgt een nieuwe update (versie 2.0.0) waardoor het programma ook compatibel is met de nieuwste Pokémon-games. Na het installeren van de update is het dus ook mogelijk om Pokémon over te dragen van en naar Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Daarnaast blijft het mogelijk om Pokémon HOME in combinatie met Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let's Go, Pikachu!, Pokémon: Let's Go, Eevee! en Pokémon GO. Het overbrengen van je Pokémon naar een andere game kan er wel toe leiden dat de moves van je Pokémon kunnen veranderen, het level van je Pokémon wordt aangepast of dat de Pokéball waar deze in zit verandert.

De update introduceert ook een nieuw soort Pokéball; de Strange Ball. Omdat Pokémon Legends: Arceus zich in een ver verleden afspeelt werden daar andere Pokéballs gebruikt. Alle Pokémon die je van en naar Pokémon Legends: Arceus overdraagt, komen in een Strange Ball te zitten. Uitzondering op de regel is wanneer je Pokémon van Pokémon Legends: Arceus naar Pokémon Sword of Pokémon Shield verplaatst. Dan komt je Pokémon namelijk in een reguliere Pokéball te zitten.

Pokmon HOME compatibiliteit

Vanaf wanneer je Pokémon HOME naar versie 2.0.0 kunt updaten is nog niet bekend. The Pokémon Company heeft vooralsnog alleen aangegeven dat het niet lang op zich laat wachten. Je kunt Pokémon HOME zowel op de Switch als op iOs en Android-toestellen gebruiken.

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?