Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Pokémon Scarlet

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Pokémon Violet starters invaden AC New Horizons

De nieuwe starter Pokémon voor uit Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn onlangs aangekondigd. Het blijkt maar weer dat het enthousiasme voor de nieuwe starters groot is, het drietal starters is namelijk nagemaakt in Animal Crossing New Horizons!

De modder in kwestie, Doom Desire, heeft een video geüpload op Twitter waar de nieuwe starters van Pokémon Scarlet en Violet te zien zijn. De starter Pokémon komen tot leven in Animal Crossing. Zo zien we Sprigatito, Fuecoco en Quaxly rondbanjeren in de video. Het bijzondere aan deze mod is dat de starters bijzonder goed passen als villager in Animal Crossing New Horizons. De outfits die ze aanhebben, passen volkomen bij de standaard startertypes gras, water en vuur.

onbekend

In afwachting van de officiële release van Pokémon Scarlet en Violet hebben we hiermee toch iets om die honger mee te stillen. De releases van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet staan op dit moment gepland voor eind 2022.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?