Pre-orders Left 4 Dead 2 twee keer zoveel als eerste deel

Veel fans van Left 4 Dead waren helemaal niet blij toen op de E3 van dit jaar het tweede deel, Left 4 Dead 2, werd aangekondigd. Ze voelde zich min of meer in de maling genomen, omdat volgens hen de DLC voor Left 4 Dead 1 nog niet was 'voltooid'.

Vandaag heeft Valve echter bekendgemaakt dat Left 4 Dead 2 op dit moment al twee keer zo veel keer is besteld via een pre-order dan deel één, en dat terwijl het ontwikkelteam nog niet zo heel lang bezig is met het vervolg

Our pre-orders are currently double what they were for Left 4 Dead 1 at this point in time away from launch, We're like 20 weeks out or something like that. "We're seeing great enthusiasm from retailers," he added, "from EA, and the press called it multiplayer game of E3.

Of het komt doordat Valve toch nog DLC voor deel één heeft aangekondigd weten we niet, maar het zou zomaar kunnen dat de fans hierdoor hun vertrouwen weer terug hebben gewonnen. Of komt het gewoon door de goede verhalen die verteld zijn over het eerste deel, dat de opvolger het nu al zo goed doet? In ieder geval kan Valve blij zijn met wat ze tot nu toe hebben bereikt, laten we hopen dat dit tweede deel aan al die verwachtingen kan voldoen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?