Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Prijs nieuwe DLC Burnout Paradise bekend

Criterion Games heeft de prijs bekend van de nieuwe downloadable content voor Burnout Paradise bekendgemaakt. Big Surf Island verschijnt aankomende donderdag via het PlayStation Network en Xbox Live Marketplace. Gamers met een Xbox 360 bètalen 1.000 Microsoft Points (ongeveer € 12,50) en PlayStation 3 gamers leggen € 12,99 neer op tafel.

Big Surf Island brengt gamers een nieuw gedeelte in het al enorme Paradise City. Hier kunnen zij naast negen nieuwe voertuigen ook gevaarlijke stunts op enorme schansen uithalen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?