Prince of Persia: The Forgotten Sands met packshot

Prince of Persia: The Forgotten Sands gaat terug naar de Sands of Time-trilogie, omdat die toch het meest succesvol was. Ook de film zal zich gaan afspelen tijdens deze periode.

In de game staat natuurlijk weer de prins centraal die weer een groot avontuur gaat beleven. Het duurt nog even voordat de game verschijnt, maar hier heb je alvast een packshot van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?