Princess Peach actief op Facebook

Facebook is een social network zoals Hyves, Twitter of Netlog die ontzettend snel populair geworden is in Amerika. Nu raakt Facebook ook bekend in Europa en in het Mushroom Kingdom.

Wat, in het Mushroom Kingdom? Ja, ook Princess Peach is aan Facebook gegaan. Samen met haar collega's Mario, Link en Sheik maken zij Facebook onveilig. Check het hieronder.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?