Check hier alle The Game Awards 2023 content

Problemen met update 4.2

Afgelopen dinsdag kwam de nieuwe update voor Nintendo Wii uit. Nu zijn er al reeds problemen opgedoken met deze nieuwe systeemversie, maar wees gerust! Er is ook goed nieuws:

Sommigen van jullie hebben problemen gemeld met je Wii-systeem na het bijwerken van de Wii-System Menu naar 4.2. Deze symptomen komen vaak voor als de Wii gemod is. Echter, sommigen van jullie wisten te vermelden dat hun systeem nog nooit gewijzigd is.
Wij van Nintendo willen graag helpen om je systeem terug te laten werken. Als je problemen met je console constateert na het downloaden van Wii System Menu 4.2 en je hebt je Wii niet gewijzigd, gelieve ons dan te bellen. Als wij zien dat je een normaal systeem hebt en de update heeft ervoor gezorgd dat hij niet meer werkt, dan zullen wij deze gratis herstellen.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?