Productiekosten Gears of War 2 onthuld

Tijdens zijn toespraak op de High-Performance Graphics 2009-conferentie heeft Tim Sweeney, mede-oprichter van Epic Games, de productiekosten vrijgegeven van Gears of War 2. Het gaat over een bedrag van 12 miljoen dollar. Ook al zou menig mens uiterst gelukkig zijn mocht hij dit bedrag op zijn bankrekening hebben, is dit weinig voor een game van dit kaliber. Het project duurde twee jaar; vijftien programmeurs en twaalf grafische ontwikkelaars werkte aan Gears of War 2.

Gears of War 2 is al uit sinds 7 november 2008, exclusief voor de Xbox 360, en werd zeer goed ontvangen. Het spel verkocht wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren. Inderdaad, het is niet meer nodig om te zeggen dat Gears of War 2 zeer winstgevend was voor Epic Games.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?