Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

PS3-demo Resident Evil 5 verschijnt 2 februari

Afgelopen donderdag kon je lezen dat Xbox 360 gamers volgende week met een demo van Resident Evil 5 aan de slag kunnen gaan. In de reacties vroeg Volcheck zich af of de demo ook voor de PlayStation3 beschikbaar zou komen. Inmiddels kunnen we deze vraag beantwoorden met een: Ja.

Capcom heeft het nieuws naar buiten gebracht dat op maandag 2 februari aanstaande een demo van Resident Evil 5 gaat verschijnen op PlayStation Store.

De demo gaat zich, net als de Xbox 360 versie, afspelen in Assembly Place en Shanty Town, waar gamers de co-op mode kunnen testen.

Resident Evil 5 is vanaf 13 maart verkrijgbaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?