PS3 Slim raakt op

Sony waarschuwt iedereen dat door het succes van de PlayStation 3 Slim de voorraad wel eens zou kunnen opraken. Het aanbod van de PS3 Slim is namelijk kleinere dan de vraag.

Er zou dus wel eens een tekort aan PS3 Slims kunnen omstaat. Dit komt natuurlijk niet geheel onverwachts, aangezien dit nieuwe model een krachtige harddrive heeft en ook nog eens dunner is als het oude model.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?