Check hier alle The Game Awards 2023 content

PS3 Slim zo goed als bevestigd

Er gaan al een lange tijd geruchten de ronde over een eventuele PS3 Slim en nu is die dan toch echt zo goed als bevestigd. De PS3 Slim zal zelfs al deze kerst verschijnen in Europa. Net zoals de PS2 krijgt dus ook de PS3 een slim uitvoering.

De echte officieel aankondiging van de nieuwe PlayStation 3 versie moet echter nog plaats vinden, maar dit zal niet lang duren. Sony zal de PS3 Slim namelijk volgende week dinsdag, tijdens de persconferentie op de gamescom, bevestigen. Hopelijk wordt er dan ook een richtprijs bekendgemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?