PSP Go gewoon net zo snel als de rest

Vorige week waren er geruchten over een snellere processor voor de PSP Go. Het nieuwe apparaat van Sony zou een 480 MHz processor hebben, maar dit blijkt nu gewoon flauwekul te zijn. De nieuwe PSP heeft gewoon dezelfde snelheid als eerdere versies, en moet het dus doen met 333 MHz.

Sony heeft laten weten dat de 480 MHz inderdaad geen betrekking heeft op de processor, maar wel op de kloksnelheid van de USB-poort. Het is in ieder geval verwarrend, en het zou zo maar kunnen dat we binnenkort weer een ander gerucht krijgen. De PSP Go komt in oktober dit jaar uit, pas dan zullen we waarschijnlijk echt weten wat we ermee kunnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?