PSP voor mijnwerkers

Je hebt het vast al wel op het nieuws gehoord. 33 Chileense mijnwerkers zitten in een kopermijn vast, honderden meters onder de grond. Waarschijnlijk tot kerst. Wat moet je nu tot die tijd doen?

Gamen natuurlijk! Er zullen PSP's naar beneden worden gestuurd zodat ze zich minder hoeven te vervelen. Opzich geen slecht idee natuurlijk, behalve als je alleen spellen mee krijgt zoals Hello Kitty: Puzzle Party, of Horsez: Het grote avontuur. Laten we maar hopen dat ze toch nog redelijke spellen hebben in Chili.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?