Quantum Theory uitgesteld

Vandaag meldde Tecmo Koei in een interview met DuelShockers dat de game Quantum Theory weer is uitgesteld. De game wordt deze zomer nog verwacht.

De reden van het uitstel is nog niet bekendgemaakt door Tecmo Koei. Gamers hopen in ieder geval dat het uitstel de kwaliteit van de game wel goed zal doen.

Quantum Theory is een third-person shooter waarin je met de hoofdpersonages Sid en Filena aan de slag kunt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?