Check hier alle The Game Awards 2023 content

Rage haalt release 2009 niet

De game Rage is het nieuwste project van ontwikkelaar id Software en moet een waar spektakel worden waarbij een first-person shooter en een racegame gesmolten worden tot één. We zullen alleen nog even op deze game moeten wachten.

CEO Todd Hollenshead heeft vandaag namelijk bekendgemaakt dat de game het jaar 2009 niet gaat halen. Wat niet echt verrassend is, want tijdens de laatste QuakeCon vertelde Hollenshead dat Rage voor 2011 zal verschijnen. De game zal dus, als alles goed gaat, vanaf volgend jaar beschikbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?