Rainbow Six Siege: Operation Dustline details bekend

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In Operation Dustline sluiten twee navy SEAL's, Valkyrie en Blackbeard, zich aan bij het RS6-team. Naast nieuwe operators is Dustline voorzien van een nieuwe map genaamd Border en uiteraard wederom nieuwe weaponskins. Verder wordt er nog iets nieuws toegevoegd aan het spel, namelijk hoofdbedekking en talismannen voor je wapens. De video hieronder geeft je daarvan een prima impressie.

De DLC bevat ook een update. Zo wordt het mogelijk om tussen de rondes door je uitrusting aan te passen. Wapens en operators worden aangepakt, Frost krijgt bijvoorbeeld geen nitrocells meer mee. Het speelcomfort (dode hoeken e.d) worden versoepeld en de penalty-points voor het vernietigen van friendly gear zijn weggehaald. Cheaters worden extra in de gaten gehouden en strenger bestraft. Het winnende team wordt daarentegen extra in de spotlights gezet na de laatste ronde. Voor het extra gouden randje, krijgt één van je teamleden ook de titel 'meest gewaardeerde speler' mee.

De grootte van deze patch is 4.56Gb. Het uitgebreidde rapport van deze patch kun je op de website van Ubisoft terug lezen.

Bron: Ubisoft
Lees meer