Real-life stel trouwt in World of Warcraft

De MMORPG waar miljoenen spelers aan verslaafd zijn, World of Warcraft genaamd, heeft er weer een hoogtepunt bij. In 2006 ontmoette Avalee uit Israel de Engelse Erandel elkaar in de online wereld van WoW.

Ze werden verliefd op elkaar, hadden een lange-afstandsrelatie via de game en na een trouwerij in de online wereld is het nu echt bevestigd. De twee zijn enkele dagen geleden in het real-life huwelijksbootje gestapt, uiteraard met een heus WoW thema.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?