Reclamecampagne BioShock 2 duurste ooit

Geplaatst: 23 mei 2009 11:06
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

BioShock schokte de wereld toen het augustus 2007 in de winkels kwam te liggen. Toen Wouter de game voor de Xbox 360 onder de loep nam kon er ook niets anders uit komen dan een perfecte score. Een jaar later kwam Peter tot dezelfde conclusie met de PlayStation 3 versie.

Ontwikkelaar 2K Games is er volledig bewust van dat zij de lat hoger dan ooit gelegd hebben. De marketingmanager van het bedrijf gelooft echter dat zij weer een echte winnaar hebben met BioShock 2 en past daarop ook de reclamecampagne aan. Volgens hem is deze groter en duurder dan 2K Games ooit gehad heeft.

"Verwacht iets spectaculairs. 2K Games verwacht dat BioShock 2 bij de vijf beste games van het jaar zal horen," aldus de marketingmanager.

Of de dure reclamecampagne haar vruchten af gaat werpen voor de verkopen en of het vervolg van BioShock weer geniaal is blijft de vraag. Eind dit jaar zullen de antwoorden in de vorm van recensies en verkoopcijfers bekend zijn, wanneer het spel voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 uit komt.

Lees meer