Reclamespots Advent Children

Final Fantasy VII: Advent Children is het CG-Geanimeerde vervolg van Final Fantasy VII. De film kwam in 2006 uit. Nu komt er een remake op Blu-Ray met beter beeld en nieuwe scènes.

Vandaag zijn er een paar reclamespots vrijgegeven van deze film. In Japan is de film inmiddels te koop of zal zeer binnenkort te koop zijn. Europa moet nog even wachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?