Red Dead Redemption 2 en meer naar PlayStation Plus

Geplaatst: 15 mei 2024 21:03
-

Sony Interactive Entertainment heeft de line-up voor de PlayStation Plus Game Catalog van mei onthuld. De line-up bevat Red Dead Redemption 2, Deceive Inc., Crime Boss: Rockay City, en meer.

Aan het hoofd van de groep nieuwe games staat Red Dead Redemption 2, het epische verhaal waarbij spelers op een reis gaan door het Wilde Westen met Arthur Morgan en de Van der Linde-bende. Daarnaast biedt Red Dead Online een multiplayer-ervaring die zich afspeelt in dezelfde wereld, waar spelers hun eigen pad kunnen smeden op de Amerikaanse frontier. Deceive Inc. nodigt spelers uit om in de huid te kruipen van geheime agenten in een multiplayergame vol bedrog. Vermom jezelf, zet gadgets in en overtref de concurrentie om de overwinning te behalen in dit spionage-avontuur. Crime Boss: Rockay City plaatst spelers in de rol van Travis Baker, een rijzende ster in de onderwereld die tot koning van Rockay City wil worden gekroond.

Andere titels die zich bij de line-up voegen, zijn The Settlers: New Allies, The Sims 4 City Living, Stranded: Alien Dawn, Cat Quest, Cat Quest II, The LEGO Movie 2 Videogame en Watch Dogs. PlayStation Plus Premium-leden kunnen ook uitkijken naar klassieke titels zoals 2Xtreme, G-Police, en Worms Pinball. Als onderdeel van de normale content-update gaan sommige titels zoals Horizon Zero Dawn later deze maand de Game Catalog verlaten.

De nieuwe toevoegingen aan de PlayStation Plus Game Catalog zijn vanaf 21 mei beschikbaar.

Bron: PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Ontwikkelaar:

Rockstar Studios

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

26 oktober 2018

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord