Red Faction: Armageddon in maart 2011

Vandaag heeft uitgever THQ bevestigd dat Red Faction: Armageddon in maart 2011 word uitgebracht voor de Xbox 360, pc en PS3. Oorspronkelijk stond de game gepland voor een release in 2010.

Ditmaal zal je in de schoenen staan van Darius Mason. Die de taak heeft gekregen om Mars van het kwaad te beschermen. De game zal naast een uitgebreide singleplayer ook een multiplayer en co-op bevatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?