Check hier alle The Game Awards 2023 content

Red Faction naar XBLA en PSN

THQ heeft tegenover CVG laten weten dat de release van Red Faction: Armageddon word bijgestaan door een titel op Xbox Live Arcade en PlayStation Network.

Red Faction: Arcade zal gamers alvast warm moeten maken voor het nieuwste deel uit de Red Faction serie. Red Faction: Arcade zal daarom ook enkele maanden eerder verschijnen dan Armageddon.

Red Faction: Armageddon staat vooralsnog gepland op een release van maart 2011.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?