Red Steel 2 en andere games uitgesteld

Afgelopen zaterdag kon je hier bij Gameliner lezen dat het nog onzeker is of Beyond Good & Evil 2 wel gaat verschijnen. We wachten dus nog op een officiële bevestiging. Wat we wel zeker weten is dat Ubisoft bekend heeft gemaakt dat de games Red Steel 2 en Splinter Cell: Conviction zijn uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2010. De reden hiervoor is het beter maken van de games.

CEO Yves Guillemot:

Red Steel and Splinter Cell are going to greatly benefit from the additional polishing time we are providing and will clearly be among the leading brands on the Wii and 360 for the March quarter.

I Am Alive en de nieuwe Ghost Recond worden, mede door deze beslissing, ook naar een later kwartaal verschoven en zullen nu na maart 2010 gaan uitkomen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?