Redfall ontwikkelaar herziet always-online in single player

Geplaatst:

Redfall ontwikkelaar Arkane Studios is 'actief aan het werk' om de always-online vereiste uit de game te halen. Met name als spelers alleen de single player modus van de game spelen.

Afgelopen maand kreeg de ontwikkelaar nogal wat commentaar op de always-online restrictie die ze op de game Redfall hadden gezet. Met name spelers die enkel de single player modus van de game spelen, zijn het hier niet mee eens. Game Director Harvey Smith vertelde onlangs in een interview dat ze nu bezig zijn met het mogelijk maken van een offline single player modus. "Er zijn twee manieren waarop ontwikkelaars daarop kunnen reageren, toch?" begon Smith. "Ze zouden kunnen zeggen: 'Oh, mijn God, je bent altijd online. Als je op je Steam komt, en het is niet online, dan flip je. Als je op je Xbox komt, en je kunt de laatste patch niet krijgen, of zien wat je vrienden doen, dan word je gek. Je wilt altijd online zijn! Maar die reactie mist volgens mij empathie. Er zijn mensen die op plaatsen wonen waar er storingen zijn of hun breedband slecht is, of ze concurreren met hun familieleden, omdat hun moeder een film streamt of hun broer op een ander apparaat zit. En dus denk ik dat het een legitieme kritiek is."

Redfall alwaysonline

Redfall ontwikkelaar Arkane werkt momenteel aan de mogelijkheid om offline de single player modus te kunnen spelen.

Bron: Eurogamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord