Reimagining van Silent Hill 1 in de maak

In 1999 verscheen Silent Hill op de eerste PlayStation. Deze game werd een groot succes en blies het horrorgenre nieuw leven in. Een kleine tien jaar later meldt Konami ons dat Silent Hill: Shattered Memories nu als reimagining wordt uitgebracht voor de Nintendo Wii en PSP.

Dat Silent Hill: Shattered Memories geen remake wordt wil producer Tomm Hulett nog eens extra benadrukken:

This is a reimagining of the first Silent Hill. It's not a remake or a port. That's an important distinction. It really feels like a new game.

In Shattered Memories is vader Harry Mason op zoek naar zijn dochter in het mistige stadje Silent Hill. Tijdens de zoektocht kom je ook andere personages tegen en hebben de gemaakte keuzes invloed op het verhaal. Voor de reimagining is de gameplay aangepast en is er minder backtracking.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?