Check hier alle The Game Awards 2023 content

Release data Test Drive Unlimited 2 bekend

Volgens de officiële Atari winkel is de releasedatum van Test Drive Unlimited 2 op 24 september. Eerder was al bekend dat de game op 21 september in de Verenigde Staten zal uitkomen.

De website onthult ook een gele Nissan 370z coupe die je ontvangt als je de game vóór de release bestelt, zowel op de Xbox 360 als op de PlayStation 3. Doe het dus snel en dan kan jij met de gele bolide rondracen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?