Releasedatum Tenchu: Shadow Assassins bekend

Er was nog niet veel bekend over de release van de nieuwe Tenchu game. Enige tijd terug was de Japanse release al wel bekendgemaakt en ondertussen ligt de game daar ook alweer een tijdje in de winkels.

Wij zullen echter weer wat langer moeten wachten, want in Europa zal de game pas op 2 april verschijnen voor de Nintendo Wii en PlayStation Portable.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?