Releasedatum voor DJ Hero 2 onthuld

Dat DJ Hero 2 eind dit jaar uit zal komen was natuurlijk al bekend, maar Activision had nog geen releasedatum bekendgemaakt. Gelukkig weten we nu meer Activision heeft namelijk bekendgemaakt dat we DJ Hero 2 op 22 oktober in Europa kunnen verwachten voor de PS3, Xbox 360 en Nintendo Wii.

Ook dit deel zal weer een ultieme mix van muziek en vrienden met zich meebrengen. Zo zal DJ Hero 2 een nieuwe multiplayer bevatten, waarbij je strijd tegen andere dj's met mixen die hier speciaal zijn voor gemaakt.

De game zal overigens ook verschijnen als een Party Bundle, met daarin natuurlijk de game zelf, twee draaitafelcontrollers en een microfoon.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?