Releasedatum voor Heavy Rain demo

Een tijdje terug had David Cage al bekendgemaakt dat ze druk bezig waren met een demo voor Heavy Rain. De releasedatum bleef echter achterwege, maar inmiddels weten we meer. De demo van de game zal namelijk vanaf 11 februari beschikbaar zijn.

Voor de volledige versie van de game zullen we echter moeten wachten tot eind februari. Heavy Rain verschijnt namelijk op 26 februari 2010.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?