Resident Evil blaster voor Nintendo Wii

Nintendo Wii-bezitters kunnen zich binnenkort lekker uitleven met een heuse Shot Blaster die speciaal door Capcom ontwikkeld is voor de Wii games Resident Evil: The Umbrella Chronicles en Resident Evil: The Darkside Chronicles.

De Shot Blaster zal op 9 april in Amerika verschijnen. Of de Blaster ook naar Nederland komt is nog onbekend. De Amerikanen kunnen in elk geval weer volop zombies neerschieten met hun unieke wapen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?