Rock on met Dyers Eve en Unforgiven

In mei wordt de Guitar Hero franchise uitgebreid met Guitar Hero: Metallica. In de game kun je veel nummers van deze metal band spelen, maar ook nummers die Metallica zelf heeft uitgekozen.

Twee van de nummers die in de game zitten zijn 'Dyers Eve' en 'Unforgiven', waarvan je hieronder nieuwe gameplaybeelden kunt zien. Rock on!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?