Rockstar bevestigt leaks GTA 6 met statement

Geplaatst:
Aangepast: 19 september 2022 23:11

Gister werden er gameplaybeelden van GTA 6 op het internet verspreid. Vandaag heeft Rockstar in een officieel statement gereageerd op de vermeende leaks.

De beelden van GTA 6 gingen als een lopend vuurtje over het internet. Tot groot ongenoegen van ontwikkelaar en uitgever Rockstar Games. Vandaag heeft het bedrijf dan ook een statement naar buiten gebracht over de leaks. Als we het statement mogen geloven, dan is iemand ingebroken op het netwerk van Rockstar Games en heeft hij of zij op de manier een hele hoop gameplaybeelden van GTA 6 buitgemaakt. In het statement staat te lezen dat de inbreuk geen invloed heeft op de ontwikkeling en ondersteuning van de huidige (live service) games van Rockstar.

Wel geeft Rockstar Games aan het ontzettend jammer te vinden dat deze beelden voor iedereen te zien zijn. Zij betreuren de leaks, maar stellen desalniettemin de liefhebbers gerust dat zij onverminderd hard door blijven werken aan GTA 6. De gebeurtenis heeft geen effect op de planning die er voor GTA 6 uitgestippeld is. Zodra de tijd rijp is komen zij zelf met informatie naar buiten. Tot slot bedanken ze iedereen die hen heeft gesteund tijdens deze situatie.

Wanneer we daadwerkelijk nieuwe informatie over GTA 6 ontvangen is niet duidelijk. Ook een onthulling voor een releasedatum lijkt voorlopig niet aan de orde.

Bron: Rockstar Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GTA 6

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord