Rockstar bezig voor Wii en DS

Rockstar is op zoek naar programmeurs met ervaring voor de verschillende platformen waaronder de Nintendo Wii en DS. Deze informatie is terug te vinden op de website van Gamasutra.

Om welke toekomstige game het precies gaat is niet bekend, maar Rockstar heeft in het verleden al meerdere games voor de Wii ontwikkeld waaronder Bully, Manhunt 2 and Rockstar Table Tennis.

Voor de DS hebben ze nog vorig jaar Grand Theft Auto: Chinatown Wars uitgebracht.
Mede door het kopieergedrag heeft deze game minder verkocht dan werd verwacht, maar zijn er toch ruim een miljoen exemplaren legaal over de toonbank gegaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?