Rocksteady Studios niet betrokken bij ontwikkeling Hitman 5

Vandaag meldde Ian Livingstone, de baas van Eidos, in een interview met Prey's World Gaming Magazine dat de ontwikkelaar Rocksteady Studios niet betrokken is bij de ontwikkeling van Hitman 5.

Vorige week verspreidde zich een gerucht op het internet dat Rocksteady mee zou werken aan de vijfde telg in de bekende serie, omdat een Britse acteur op zijn Twitter meldde dat hij motion capturing zou hebben gedaan voor de videogame Hitman 5 in opdracht van Rocksteady Studios.

This is the first I've heard about it. Hitman always has been and always will be IO Interactive's baby, which it still continues to be so. Rocksteady are not involved with the development of Hitman 5.

Volgens Eidos werkt Rocksteady dus niet aan de vijfde Hitman-game, maar het is wel mogelijk dat de ontwikkelaar IO Interactive de motion capturing-studio van Rocksteady uitleende waardoor er een misverstand ontstond.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?