Saints Row 2 DLC uitgesteld

Eerder heeft James Torbit, producer bij Volition, in een interview bekendgemaakt dat ze bezig zijn met nieuwe downloadable content (DLC) voor Saints Row 2. De DLC zou morgen verschijnen, maar de DLC is uitgesteld en zal nu op 23 april uitkomen.

De DLC genaamd Ultor Exposed bevat naast nieuwe missies ook nieuwe voertuigen en outfits, maar we zullen nog even een weekje moeten wachten voordat de DLC verschijnt op Xbox Live en het PlayStation Network.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?