Sakura Wars naar PlayStation 2 en Nintendo Wii

Nippon Ichi Software heeft vandaag een nieuwe RPG-titel, genaamd Sakura Wars, voor de PlayStation 2 en Nintendo Wii aangekondigd. Over de Europese releasedatum is nog niet gesproken, maar in de herfst verschijnt de game in Amerika.

Voorlopig geeft Nippon alleen aan dat de game zich afspeelt in het wilde westen, dat je zult strijden op de grond en in de lucht en dat de game ongeveer 30 á 40 uur gameplay zal bevatten. Overigens is er een gelijknamige animéserie waarvan al eerder games zijn verschenen, exclusief in Japan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?