San Andreas Mercenaries update komt naar GTA Online

Geplaatst:
Aangepast: 6 juni 2023 00:05

Rockstar Games brengt een grote update naar Grand Theft Auto Online. De San Andres Mercenaries update is later deze maand beschikbaar in GTA Online.

Een nieuwe update staat klaar om gelanceerd te worden in GTA Online. Het gaat om de San Andreas Mercenaries update. Deze aanvullende content brengt nieuwe avonturen met zich mee. Sluit je aan bij een team van elite piloten en ex-militairen en neem het op tegen het steeds gevaarlijker wordende Merryweather Security. Met de San Andreas Update kun je nieuwe upgrades voor zowel je avenger als je hangar vrijspelen. Bij het uitbrengen van de nieuwe update maakt Rockstar Games gelijk van de gelegenheid gebruik om een aantal veelgehoorde verzoeken vanuit de community te verwerken.

Zo kun je bij het bellen naar Mors Mutual Insurance alle vernielde auto's in een keer claimen, wordt er een alternatieve sprint-optie toegevoegd, kun je gepersonaliseerde omschrijvingen op garages plaatsen, je kunt aan de slag als taxi in The Willard Eudora en Albany Classique Broadway en tot slot heb je als Creator nieuwe opties tot je beschikking zoals aanvullende props en de mogelijkheid het weer te veranderen. Je kunt zelfs sneeuw in GTA Online creëeren.

GTA Online San Andreas Mercenaries update1

De San Andreas Mercenaries update is vanaf 13 juni beschikbaar in GTA Online.

Bron: Rockstar Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto Online

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

1 oktober 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord