SanDisk verscheept eerste lading Xbox 360-USB Sticks

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

SanDisk heeft via een officiëel persbericht laten weten begonnen te zijn met het verschepen van de eerste lading officiële SanDisk Xbox 360 USB-sticks. Deze sticks zijn door SanDisk in samenwerking met Microsoft ontwikkeld, om zo het overzetten van gamesaves, map packs, downloads van Marketplace, etc. naar een andere Xbox te vergemakkelijken en sneller te laten verlopen.

De USB-stick maakt gebruik van een 'Preconfigured'-plug and play systeem, wat inhoudt dat de stick zo gemaakt is, dat wanneer jij deze in de Xbox stopt, je de stick direct kan gebruiken. Ook bevat de stick na aankoop al direct de nieuwste firmware voor je Xbox, zodat je deze, indien dit nog niet gebeurd is, op je Xbox kunt installeren.

Er zijn in totaal twee versies van deze USB-stick: de 8GB versie van $34.99 (ong. 27 euro) en de 16GB versie van $69.99 (ong. 55 euro). Deze USB-sticks bevatten allebei bij aankoop gratis één maand Xbox LIVE Gold membership en wanneer je deze USB-stick nu bestelt via SanDisk.com krijg je een gratis lanyard hierbij cadeau, zolang de voorraad strekt!

Lees meer