Satoru Iwata praat over Wii 2

Wat gebeurt er als een console een ruimte tijd in de winkels ligt? Inderdaad, er wordt dan gepraat over een opvolger. Er zijn al een lange tijd discussies over de opvolger van de Wii. Deze gaan meestal over of de Wii 2 HD graphics zal bevatten, of andere eigenschappen.

Satoru Iwata van Nintendo heeft laten weten dat wanneer er een opvolger komt, dat alleen HD graphics niet genoeg zal zijn.

If asked if making the Wii compatible with high definition -- just making it compatible with high resolution -- will get players throughout the world to buy it. I would of course say: Do you think it would sell with just that? It needs something new.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?