Scratch-draaitafel in beeld

Zoals je al eerder hier op Gameliner had kunnen lezen zijn 7 Studios en Genius Products bezig met een nieuwe muziekgame. De game gaat Scratch: The Ultimate DJ heten en zal uitkomen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Vandaag is een afbeelding van de Scratch-controller vrijgegeven. De controller is een draaitafel en bevat een aanrakingsgevoelig draaiplateau en 5 knoppen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?