SEGA komt met Bayonetta-patch

Bayonetta verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Veel PlayStation 3-bezitters klagen om de kwaliteit van hun versie. Deze zou veel meer laadtijden bevatten.

SEGA gaat hier echter verandering in brengen. Ze willen de game gaan patchen, zodat de laadtijden minder worden. Wanneer de patch verschijnt is nog niet bekend, maar hij zal in ieder geval verschijnen voor de Europese release.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?