Check hier alle The Game Awards 2023 content

SEGA kondigt Resonance of Fate aan

SEGA heeft vandaag bekendgemaakt dat één van hun studio's, tri-Ace, bezig is met een gloednieuwe game. Het spel heeft de naam 'Resonance of Fate' gekregen, en is een RPG die volgens de uitgever "een nieuwe betekenis geeft aan het woord RPG, met een unieke verhaallijn, bijzonder gestileerde graphics, realistische wapengevechten en meeslepende actie".

De ontwikkelaar, tri-Ace, is niet de eerste de beste die is uitgekozen door SEGA om de game in elkaar te zetten. tri-Ace heeft al enige ervaring op het gebied van RPG en heeft dat al meerdere keren laten zien in bijvoorbeeld de Star Ocean- en Valkyrie-franchise. Resonance of Fate wordt in de lente van volgend jaar uitgebracht in Europa.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?