SEGA stampt geruchten de grond in

MadWorld zou volgens velen naar een andere console of handheld komen, maar uitgeverij SEGA denkt hier toch heel anders over.

De aankomende game MadWorld was al een poosje geleden in een Australische rating te zien. Daar stond ook bij dat de game op meerdere platformen zou gaan verschijnen. De game zou dus voor de PlayStation 3, de Xbox 360 of voor een handheld kunnen komen.

SEGA heeft laten weten dat dit niet het geval is en dat de game op 15 maart alleen verkrijgbaar zal zijn voor de Nintendo Wii.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?