SEGA zet verschillende Sonics in één game

Naast dat deze week de tweede Sonic Deal of the Week is op Xbox Live, komt SEGA ook met ander nieuws. SEGA gaat namelijk verschillende Sonic-games compileren voor de Nintendo DS!

Het gaat om Sonic the Hedgehog 1 tot en met 3 en Sonic & Knuckles. Of er nog extra functionaliteit in de games komt, is nog onbekend. Een releasedatum is vooralsnog ook onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?