Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Series: Eerste beelden The Witcher Season 3 Volume 1 onthuld

Het is niet alleen maar games tijdens Summer Game Fest. Wat dacht je van series gebaseerd op games? De eerste trailer voor The Witcher Season 3 Volume 1 is onthuld.

De cast van The Witcher laat ons weten dat het derde seizoen eraan zit te komen. De focus komt vooral op Geralt te liggen die Ciri en Cintra laat onderduiken. De held doet er alles aan om de twee veilig te houden. Veel mensen komen daar pas achter wanneer hun hoofd van hun romp rolt. Geralt geeft toe dat hij zich nog nooit zo kwetsbaar gevoeld heeft. Niet per se voor zichzelf, maar vooral voor de veiligheid van zijn geliefden. Je favoriete zeurende bard keert ook terug dit seizoen.

Check hier onze mening over The Witcher Season 2.

The Witcher Season 3 Volume 1 start op 29 juni. Vanaf 27 juli kun je Volume 2 bingen.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?