Servers Halo 3 blijven ook na Reach online

Ontwikkelaar Bungie heeft laten weten dat de servers van hun populaire game Halo 3 ook na de lancering van Halo: Reach gewoon in de lucht blijven. Hiermee laat de ontwikkelaar weten dat ze Halo 3 niet hetzelfde lot toedichten als Halo 2. Hiervan werden de servers onlangs namelijk wel gesloten.

De community director van Bungie, Biran Jarrard, vertelde dat hij een wereld waarin Halo: Reach en Halo 3 naast elkaar bestaan wel voor zich ziet. Wel hoopt hij dat Halo: Reach uiteindelijk spelers van Halo 3 overhaalt om over te stappen.

Will we hope that people will migrate to Reach because it represents all of the good things from Halo 3 but better and more so? Sure, but I guarantee that there are hardcore gamers, like the pros who make their livelihoods off of playing Halo 3, who might take awhile to move over.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?