Sexuele geaardheid nu ook op Xbox Live

Voor iedereen onder ons die graag zijn seksuele voorkeuren wil uiten op Xbox Live is er goed nieuws. Microsoft, die een tijdje geleden een gesprek had met de 'Gay & Lesbian Alliance Against Defamation', heeft mede na dat gesprek besloten dat je de volgende termen mag gebruiken in je gamertag: Lesbian, Gay, Bim Transgender en Straight.

Het is trouwens wel verboden om deze termen te gebruiken om haat te zaaien of om mensen te beledigen. Dat je het maar weet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?